top of page

Cell Com

Wat is Cell Com?

BBRS staat voor Basis Bio Regulatie Systeem. Het BBRS compartiment bevindt zich tussen de cel en het bloed en is een week bindweefsel met daarin speciale cellen met bijzondere taken. Het is het enige weefsel in het menselijke organisme dat als een uitgestrekt "orgaan" overal aanwezig is en contact maakt met alle cellen.

Dit zachte bindweefsel bevat ongeveer 60% tot 70% van het menselijk weefsel. Daarbij is het in volume ongeveer 3x het volume van bloed d.w.z. 18 liter. Het is dus in feite verreweg ons grootste orgaan. In de wetenschap is dit regulerend vermogen dat vooral door middel van het zachte bindweefsel wordt uitgevoerd bekend als het Basis Bio Regulatie Systeem - Het BBRS.

Basis Bio Regulatie Systeem (BBRS) is het oudste informatiesysteem van mens en dier.

Hier ligt “de” sleutel tot herstel van ons zelfgenezend vermogen, en ook voor de meeste vormen van therapie.
Zenuwen verzorgen een gedeelte van de communicatie in ons lichaam, maar ze zijn nu eenmaal niet direct verbonden met de meeste cellen. Het BBRS wel. Het BBRS regelt de totale communicatie binnenin ons lichaam. Met “communicatie” bedoelen we de signaaltjes die vanuit diverse systemen onze cellen moeten bereiken, zodat alle functies en processen gereguleerd kunnen worden.

Als het BBRS niet meer goed functioneert, komen de signalen van bijvoorbeeld het hormonaal-, neuraal- en immuunsysteem dus ook niet meer goed door en worden we ziek. En als de signalen niet goed doorkomen, hebben vele vormen van therapie steeds minder effect. De kans op herstel is dan nog maar zeer gering.
Het BBRS weer goed laten functioneren, is de basis van de Eciwo en de Parallel-acupunctuur van Hugo Nielsen. Op dit moment ontwikkelen de twee systemen zich samen tot één zeer krachtig systeem: BBRS Parallel Acupunctuur.

Hoe werkt BBRS parallel acupunctuur?

Alle informatie die elk van de acupunctuurpunten van een meridiaan bevat ligt ook opgeslagen in het “eind”punt, onafhankelijk van het feit of we met het officiële begin van een meridiaan te doen hebben of met het “eind” punt, als we maar dát punt kiezen dat het verst van de hersenen verwijderd is. En dit zowel aan de rechter- als de linkerkant van het lichaam tegelijkertijd, dus symmetrisch of paarsgewijs. Om een mechanisch/fysisch stuureffect te bereiken, waarbij de herinnering aan de opbouw van het leven weer hersteld kan worden, moeten deze symmetrische punten gelijktijdig gemanipuleerd worden anders blijft het effect uit.

Deze nieuwe “behandelingscommunicatie”, die uitgevoerd wordt door manipulatie van “eind”punten in een bepaalde volgorde met behulp van 2-6 naalden, leidt tot reacties die mogelijkheden bieden die nooit eerder herkend zijn. Alle klachten van een patiënt, zowel hoofdpijn, frozen shoulder, gastritis, rheumatische pijnen enz., worden in principe met dezelfde symmetrische punten tegelijkertijd behandeld. Wanneer de reacties hierop zijn uitgeblust, gaat men verder naar de volgende fase en het volgende stel symmetrische punten. 

Het BBRS regelt de totale communicatie binnenin ons lichaam. Met “communicatie” bedoelen we de signalen die vanuit diverse systemen onze cellen moeten bereiken, zodat alle functies en processen gereguleerd kunnen worden.

Als het BBRS niet meer goed functioneert, komen de signalen van bijvoorbeeld het hormonaal-, neuraal- en immuunsysteem dus ook niet meer goed door en worden we ziek. En als de signalen niet goed doorkomen, hebben vele vormen van therapie steeds minder effect. De kans op herstel is dan nog maar zeer gering.

Het BBRS weer goed laten functioneren, is de basis van de ECIWO en de Parallel-acupunctuur.

HOW IS THE BASIC BIOLOGICAL REGULATORY SYSTEM WORKING? The most Forgotten organ (theoretical based) “LIFE” IS SELFREGULATING, ORGANISED ENERGY Self regulation and organisation will be possible though information exchange. For “life” there is needed: 1. MATERIAL 2. ENERGY 3. INFORMATION (EXCHANGE) THE BBRS WORKS VIA INFORMATION TRANSFER! IT IS POSSIBLE TO TRANSFERE INFORMATION IN 3 DIFFERENT WAYS: * BY NERVES OR A NEURAL ROUTE (Brains and Nervous System) (There will be nerve endings in the soft tissue) * BY BLOOD OR A HORMONAL ROUTE (Pituitary and Adrenals) (There will be blood vessels in the soft tissue) * BY (BIO) ELECTROMAGNETIC FIELDS OR IMMUNOLOGICAL ROUTE (Lymphoid tissue and Reticuloendothelial Histiocytic System) There is evidence that (bio) electromagnetic fields are essential important for maintaining life. - Dr. F. Popp calls them BIOFOTONES!

Middels de polsdiagnose wordt de balans van de eigen energie gediagnosticeerd

Acupunctuurnaalden zijn 0,2mm dun, steriel en verblijven 21 min op een acupunctuur punt

bottom of page