top of page

"The body is the habitation of spirit and qi.
As long as spirit and qi are there, the body is healthy and strong."        (Sun Si Miao 581-682 A.D.)

Welkom bij AcuVitas

Praktijk voor Klassieke Acupunctuur in Sint-OedenrodeAcupunctuur richt zich op het herstel van het evenwicht van de levensenergie ("qi") en biedt daarom een oplossing voor klachten waar men acuut of reeds langere tijd last van heeft.

Ik  benader uw fysieke, mentale of emotionele klachten op de klassieke Chinese manier. Dit betekent dat naast de behandeling van de symptomen, op zoek gegaan wordt naar de onderliggende oorzaak daarvan. Op volgende sites vertel ik meer over de behandelmethodes waarmee ik werk.Vriendelijke groet, Rebeca van Kaathoven

DSC_5680 kopie.jpg
fb miridia2.jpeg
DSC_5703 kopie.JPG

Bevrijd jezelf van stress -
save the date! (wegens succes herhaald)

Zondag 10 november organiseert AcuVitas samen met Anmelin & E-volvement weer een "WeMind" workshop. Een dag vol (gratis) interactieve sessies om jou bewuster te maken van jou stress + pijn en wat je er zelf aan kunt doen.

Impressie van WeMind van 24 maart 2019

We gaan luisteren naar hoe stress je geest en lichaam beïnvloed en wat je zelf aan kunt doen om stress te managen, we gaan via een digitaal meestsysteem zien welke meridianen van stress aangedaan zijn en wat voor klachten je hebt. Ook gaan we verschillende drukpunten leren om stressklachten te verminderen, we gaan leren hoe je jezelf van pijn kan bevrijden en hoe je afspraken in je gezin kunt maken die echt werken.

 

See you 10 november?
Aanmelden kan na de zomervakantie.

bottom of page