top of page

"The body is the habitation of spirit and qi.
As long as spirit and qi are there, the body is healthy and strong."        (Sun Si Miao 581-682 A.D.)

Welkom bij AcuVitas

Praktijk voor Klassieke Acupunctuur in Sint-Oedenrode



Acupunctuur richt zich op het herstel van het evenwicht van de levensenergie ("qi") en biedt daarom een oplossing voor klachten waar men acuut of reeds langere tijd last van heeft.

Ik  benader uw fysieke, mentale of emotionele klachten op de klassieke Chinese manier. Dit betekent dat naast de behandeling van de symptomen, op zoek gegaan wordt naar de onderliggende oorzaak daarvan. Op volgende sites vertel ik meer over de behandelmethodes waarmee ik werk.



Vriendelijke groet, Rebeca van Kaathoven

Met de aanhoudende kans op besmettingsgevaar van het Corona virus en de noodzaak om mijn cliënten en mijzelf gezond te houden, blijft de praktijk tijdelijk gesloten.
 

Zodra de situatie het weer toelaat ga ik communiceren wanneer weer nieuwe afspraken geplant kunnen worden.

Hartelijk dank voor uw begrip. Voor vragen ben ik wel per mail of telefoon bereikbaar.

book.jpg

Neuro acupunctuur

Ik maak nieuw ook  gebruik van neuro acupunctuur waardoor acute of chronische klachten van het centrale zenuw- en endocriene stelsel met succes behandelt worden kunnen: 
Fibromyalgie, MS, Huntington, stijfheid, tremor, chronische vermoeidheid, verlamming na herseninfarct, autisme, parkinson, brein blessure, trauma, epilepsie, aangezichtsverlamming, angststoornis, depressie, problemen met praten, zicht, gehoor of evenwicht, PTSS, dementie etc.)

bottom of page