top of page

"The body is the habitation of spirit and qi.
As long as spirit and qi are there, the body is healthy and strong."        (Sun Si Miao 581-682 A.D.)

Welkom bij AcuVitas

Praktijk voor Klassieke Acupunctuur in Sint-OedenrodeAcupunctuur richt zich op het herstel van het evenwicht van de levensenergie ("qi") en biedt daarom een oplossing voor klachten waar men acuut of reeds langere tijd last van heeft.

Ik  benader uw fysieke, mentale of emotionele klachten op de klassieke Chinese manier. Dit betekent dat naast de behandeling van de symptomen, op zoek gegaan wordt naar de onderliggende oorzaak daarvan. Op volgende sites vertel ik meer over de behandelmethodes waarmee ik werk.Vriendelijke groet, Rebeca van Kaathoven

Corona  

Omdat het Coronavirus nog steeds actief is is het belangrijk om u en mezelf te beschermen. Daarom moeten we voorlopig rekening houden met extra maatregelen. Ik volg daarbij de adviezen van het RIVM, de overheid en de beroepsgroep VBAG. 
 

Als u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u van mij niet alleen uw afspraak herinnering, maar ook richtlijnen zoals die de komende tijd in mijn praktijk gelden. Het is belangrijk dat u deze mail goed leest vóór uw bezoek aan de praktijk. Als u klachten heeft die kunnen duiden op Corona vragen wij u om uw afspraak te annuleren.

book.jpg

Neuro acupunctuur

Ik maak nieuw ook  gebruik van neuro acupunctuur waardoor acute of chronische klachten van het centrale zenuw- en endocriene stelsel met succes behandelt worden kunnen: 
Fibromyalgie, MS, Huntington, stijfheid, tremor, chronische vermoeidheid, verlamming na herseninfarct, autisme, parkinson, brein blessure, trauma, epilepsie, aangezichtsverlamming, angststoornis, depressie, problemen met praten, zicht, gehoor of evenwicht, PTSS, dementie etc.)

bottom of page